A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жовтанецький ліцей Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області

Дата: від до Скинути

Діти війни

          З метою сприяння розшуку дітей, які зникли безвісти, були незаконно переміщені або депортовані до російської федерації чи інших країн, учителі Жовтанецького опорного ЗЗСО провели заходи інформаційної кампанії «Діти війни».          За словами Дар'ї Герасимчук: "Інформація, що розміщена на порталі, – наочне свідчення геноциду українських дітей та злочинів проти людяності, які армія росії щодня здійснює щодо українського народу."         «Діти війни» – це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, що постраждали внаслідок війни Російської Федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані), та тих, кого вдалося розшукати і врятувати. Кількісні показники щодня оновлюють правоохоронні органи.        Спільними зусиллями розшукаємо та повернемо кожну українську дитину додому!

18:59 15.12.2022

Всесвітній День ЗахистуТварин

У Всесвітній День Захисту Тварин усіх вітаємо. Нехай наші улюбленці будуть веселими і щасливими, а ми змогли їм дати захист, ласку, доброту і турботу! Охороняйте їх!

20:36 09.10.2022

«Тварини — наші друзі»

Урок доброти  у 1-А «Тварини — наші друзі». Діти ділилися досвідом, як вони доглядають за своїми домашніми улюбленцями, розмалювали зображенння домашніх пухнастиків і на завершення уроку Тетяна Ігорівна вручила відповідні сертифікати. Вчимося гуманно та відповідально ставитись до тварин.

16:54 09.10.2022

Урок доброти 11-А

Любов до тварин, повага до вірності, відданості домашніх улюбленців, почуття відповідальності за приручених тварин,

16:11 09.10.2022

Готуємо подарунки ЗСУ!

Учні 4-Б класу, разом з п.Наталею, поєднали сьогодні красиве, смачне й приємне та виготовили чудові сюрпризи для воїнів ЗСУ. Слова вдячності діти передали і у своїх листах, які написали зі щирою любов'ю. По-особливому відчули і зустріч з нашим захисником...

19:26 06.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень